Akkergeelster 71, 6971 MG Brummen
KvK-nr: 54969808
  • Behoefteonderzoek
  • Competentieonderzoek
  • Imago onderzoek
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Medewerkerstevredenheidsonderzoek
  • Naamsbekendheidonderzoek
  • Zorgonderzoek

Advies

People matter. MAC-4all biedt, door middel van (markt)onderzoek, inzicht in klanten, personeel en de markt. Wij beschikken over commercieel inzicht. In grote lijnen houdt dat in dat wij inzicht hebben in de werking van de markt en hoe hier maximaal van geprofiteerd kan worden. Organisaties, groot en klein, afkomstig uit alle mogelijk denkbare branches komen naar ons met vragen over hun producten of diensten.

Behoefteonderzoek

Het opwekken van verlangen naar jouw product bij de klant. Daarvoor moet je helder kunnen maken wat jij de klant te bieden hebt. Dus zet je zogenaamde ‘ik-heb-die-eigenschap’ om in een ‘jij-krijgt-dat-voordeel’-zin! Met de informatie uit een behoefteonderzoek kunnen we hierop inspelen en wordt snel duidelijk of jouw product of dienst kans van slagen heeft.

Ons team brengt nieuwe (inter)nationale doelmarkten op een professionele wijze in kaart. Ook voor het vaststellen van (toekomstige) trends op een bestaande markt kun je bij ons terecht. In overleg voeren wij een markt-/haalbaarheidsonderzoek uit om erachter te komen welke investering voor jouw organisatie een win-winsituatie oplevert. Wij helpen je graag met het maken van een concrete en deskundige vertaalslag van marktinformatie naar marktpositionering.

Comptentieonderzoek

Beschikt jouw organisatie over een vermogen dat inzicht, kennis en vaardigheidsaspecten omvat om in concrete taaksituaties doelen te bereiken? Welke competenties moet jouw organisatie (nog) ontwikkelen om bedrijfsdoelstellingen te bereiken?

Imago onderzoek

Het imago bepaalt de mate van succes van jouw organisatie. Door middel van een imago onderzoek geven wij waardevolle input voor reclamecampagnes. Wij werken met concrete actieplannen om jouw bedrijfsimago te (blijven) verbeteren.

Klanttevredenheidsonderzoek

Een lach op het gezicht van klanten ‘toveren’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Door middel van een klanttevredenheidsonderzoek achterhalen we de tevredenheid onder jouw klanten. Resultaten zetten we vervolgens om in concrete verbeteringen.

Naamsbekendheidonderzoek

Als organisatie is het belangrijk om een goede positie op de bestaande markt te veroveren of beter nog: om nieuwe markten te ontdekken. En snel een beetje! Door middel van een naamsbekendheidonderzoek ontdekken we hoe (potentiële) klanten jouw organisatie ervaren.

Zorgonderzoek

De zorg is aan verandering onderhevig. Fixe bezuinigingen en de vergrijzing zorgen voor opschudding. Door middel van een zorgonderzoek bieden wij inzicht in behoeften van medewerkers, vrijwilligers en patiënten. Weer een zorg minder!

Geïnteresseerd?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met MAC-4all?
Maak gebruik van onze contactgegevens

Op doordeweekse dagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar.
Let op: wij werken uitsluitend op afspraak!

BOVEN