Akkergeelster 71, 6971 MG Brummen
KvK-nr: 54969808

Inspelen op een hype? Wij doen niet anders. Wij weten media namelijk als geen ander te bespelen. Hoe je een website lanceert of een 'typische' webtekst schrijft? Ook die vraag kunnen wij voor je beantwoorden.

  • 2D- en 3D animatie
  • App- en webontwikkeling
  • Branding
  • Content marketing

Communicatie

MAC-4all is een professional in de wereld van entertainment, informatie en uitgeverij. Wij houden ons bijna 24/7 bezig met de productie en marketing van audiovisuele, gedrukte en nieuwe media. Het snel veranderende communicatieland houdt ons scherp!

Van strategie tot implementatie. Het totaalplaatje dus. Door intensieve brainstormsessies wordt de kern van jouw organisatie blootgelegd. Deze waardevolle input vormt de basis voor het creëren van een ‘merkwaardige’ identiteit. Het liefst op één A4 in een voor iedereen te begrijpen taal. Door het onderscheidende vermogen van jouw organisatie te onderstrepen word je pas echt opgemerkt. Durf jij het aan? Wij hebben er zin in! Onze doorgewinterde conceptdenkers zorgen er namelijk voor dat offline- en online middelen (naadloos) op de eerder geformuleerde strategie aansluiten. Na een goede voorbereiding zetten wij ruimtelijke contouren en typografie om in een visuele vorm die iedereen begrijpt. Door onze adviezen stapsgewijs op te volgen ligt de wereld voortaan aan jouw voeten. Laat jouw (bedrijfs)verhaal doorvertalen naar de dagelijkse praktijk. Met onze kennis is het mogelijk om een gestructureerde ‘machine’ in werking te stellen. Coaching maakt deel uit van het implementatietraject. Door medewerkers de juiste manier van werken aan te leren geven we 'smoel' aan jouw organisatie!

2D- en 3D animatie

Iets uit te leggen? Wij vertalen resultaten (keiharde feiten) graag in creatieve uitingen: een overtuigende animatie, infographic of video. Voor de échte babyboomers hebben wij diverse 2D-mogelijkheden. Door middel van 3D animatie(films) worden modellen levensecht geanimeerd.

Het valt pas op als je opvalt! 

App- en webontwikkeling

Wij weten organisatiedoelen en -wensen om te zetten in een gebruik(er)svriendelijke app (Android, iOS en Windows (mobile)), webshop of website, voorzien van de juiste technieken. Wij zijn echte WordPress helden. From scratch, dat kan, maar wij denken ook graag aan jouw portemonnee. Onze internet fanaten combineren een fraaie vormgeving met gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid. Wij weten niet alleen bezoekers naar jouw website te ‘lokken’, ze blijven er zo lang mogelijk hangen en komen ook weer terug. Wij zijn eveneens dé partij voor UI-designs; ontbreekt het aan grafische skills, wij werken graag aan jouw unieke user interface en -experience.

Branding

Wij verzorgen de offline en online identiteit van jouw organisatie. Van het bedenken van een bedrijfsnaam en een bijpassende slagzin tot het ontwikkelen van een merkwaardige huisstijl (en logo) en binnen- & buitenreclame. Stel jouw brandende vraag aan onze (merk)ambassadeurs.

Content marketing

Wij creëren content in onze moedertaal, maar wisselen ook graag een woordje in een ‘vreemde’ taal. Kies voor zorgeloze continuïteit: blogs, (goed vindbare) webteksten en meer. Artikelen, een zakelijke instructie, slagzinnen of een bondige tekst combineren wij met dynamiek (bewegende beelden en geluid) en interactiviteit.

Wij zijn bekend met de gestelde eisen aan content. Laat door ons een stevige contentstrategie uitzetten.

Geïnteresseerd?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met MAC-4all?
Maak gebruik van onze contactgegevens

Op doordeweekse dagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar.
Let op: wij werken uitsluitend op afspraak!

BOVEN