Communicatie

Onze communicatieprofessionals werken aan offline en online successen. Écht opvallen begint bij MAC-4all!

Branding

Wij verzorgen de offline en online (visuele) identiteit van jouw organisatie! Van het bedenken van een bedrijfsnaam en een bijpassende slagzin tot het ontwikkelen van een logo, huisstijl en binnen- & buitenreclame. Maak je niet druk, wij zijn drukker; ook drukwerk kun je aan ons uitbesteden.

Content marketing

Wij creëren content in onze moedertaal, maar wisselen ook graag een woordje in een 'exotische' taal. Bekijk ook onze vertaaldiensten. Kies voor zorgeloze continuïteit: blogs, social media updates, webteksten en meer. Online aanwezigheid vraagt om aandacht! Wij managen jouw boodschap op basis van outcome.

App- en webontwikkeling

Goed advies en een sterke focus op user experience maken dat wij een gebruiksvriendelijke app, website of webshop kunnen ontwikkelen. Wij bouwen Android, iOS en Windows (mobile) apps en zijn échte WordPress helden. In combinatie met maatwerk verzorgen we jouw online visitekaartje.

Branding

Wij verzorgen de offline en online (visuele) identiteit van jouw organisatie!

Stel jouw brandende vraag aan onze (merk)ambassadeurs. Vragen zoals "welke waarden kenmerken jouw merk?" worden gezamenlijk beantwoord. Wij vertrouwen niet alleen op ons eigen kunnen, ook tools zoals de Archetype’s van Carl Jung (denk bijvoorbeeld aan een persona) worden gebruikt. Persoonlijker kan bijna niet!

Corporate story

Zorgvuldig geselecteerde merkwaarden maken een (merk)identiteit. Met een scherp oog voor detail wordt er door ons gespeeld met kleuren en lettertypes. Bekijk ook onze content marketing dienst. Wij helpen je graag bij het op een juiste wijze presenteren van jouw merk (in woord en beeld).

Uitwerking huisstijl

Wij vertalen jouw huisstijl naar alle gewenste middelen: van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot (bedrijfs)animaties, autobelettering, beurs- en presentatiewanden, brochures, decoratie- en etalagemateriaal, flyers, folders en (bedrijfs)presentaties. Wij ontwerpen en bedrukken eveneens bedrijfskleding en relatiegeschenken.

Bedrijfsnaam

Het bedenken van een bedrijfsnaam en het ontwikkelen van een logo en bijpassende slagzin.

Huisstijl

Ons team ontwerpt een huisstijl van A tot Z en voert deze door op elke mogelijke merkdrager

Binnenreclame

Banners, bewegwijzering, muur- & vloerstickers, presentatiewanden, raamfolie en meer.

Buitenreclame

Autobelettering, gevelreclame, vlaggen & masten, reclameborden & -zuilen, spandoeken en meer.

Content marketing

Wij creëren content in onze moedertaal, maar wisselen ook graag een woordje in een 'exotische' taal.

Online aanwezigheid vraagt om aandacht! Wij managen jouw boodschap op basis van outcome.

Kies voor zorgeloze continuïteit:

 • Blogs
 • Social media updates
 • Webteksten

Waar je ons voor wakker mag maken? Content creëren! Jouw boodschap, hoe complexer, hoe beter, in een voor iedereen te begrijpen taal, wij kunnen je er mee helpen. Als (web)redacteur zijn wij, soms letterlijk, de spin in het web. Wij zijn bekend met de gestelde eisen aan content. Zowel offline als online. Onze mensen zijn net acrobaten: zij goochelen graag met woorden. Wil je jouw marktpositie versterken, spar met ons team over de juiste boodschap en strategie. Wij helpen je graag met het uiteenzetten van een stevige contentstrategie. Dat kan door middel van (animatie)video's, blogs of social media updates.

Wij zijn volledig thuis in Google Analytics, net als in andere software om resultaten te analyseren en jouw strategie waar nodig aan te passen.

SEO (zoekwoorden analyse)

SEO kent voor ons geen geheimen. Even een inkoppertje: (hoger in Google) scoren doe je bij MAC-4all.

Vertaaldiensten

Vertaaldiensten worden binnen MAC-4all door gekwalificeerde vertalers aangestuurd. Onze professionals wisselen graag een woordje in een vreemde taal. Wij houden ons niet alleen bezig met het omzetten van geschreven tekst naar de taal die jij wenst, onze copywriters weten een leeg A4 ook snel zelf te vullen. Ja, ook in vreemde talen weten wij spreekwoorden op een creatieve wijze om te zetten. Zo blijft het leuk om een overload aan informatie tot je te nemen. Ook voor een spoedvertaling draaien wij onze hand niet om.

Europese talen
Starttarief €45,00 excl. btw

 • Basis

  €0,11
 • Specialistisch

  €0,13
 • Spoed

  €0,13

Bovenstaande tarieven zijn per woord

Overige talen
Starttarief €60,00 excl. btw

 • Basis

  €0,13
 • Specialistisch

  €0,15
 • Spoed

  €0,15

Social media ondersteuning

MAC-4all heeft kennis van alles wat met online marketing te maken heeft. Onze focus ligt op klanten helpen om snel (meer) rendement uit social media te halen. Wij zijn dé schakel tussen gebruikers en (digitale) communicatiesystemen. Niks dertien in een dozijn. Wij hebben ervaring met het bedenken en uitvoeren van een passende social media strategie. Breng jouw merk online tot leven. Noem een kanaal, wij gaan voor je aan de slag. Leer mij hoe je nieuwe media in diverse communicatiepatronen het best tot z’n recht kunt laten komen!

Appontwikkeling

Mobiele (bedrijfs)applicaties zijn vandaag de dag een volwaardig onderdeel van de bedrijfsvoering. Samen met jou werken we een (applicatie) idee graag uit tot een succesvol product. Ons vakkundige team weet organisatiedoelen en -wensen om te zetten in een gebruiksvriendelijke app, voorzien van de juiste technieken. Te gebruiken op telefoon én tablet! Wij bekijken jouw vraagstuk vanuit een business perspectief; heb je bijvoorbeeld nagedacht over de meerwaarde van jouw app? MAC-4all geeft graag advies om zo het maximale uit jouw organisatie te halen. Onze mobile developers hebben kennis van elk besturingssysteem.

 • Android app ontwikkeling
 • iOS app ontwikkeling
 • Windows (mobile) app ontwikkeling

UI design

Wij zijn eveneens dé partij voor UI designs. Kortom, heb je de juiste partij voor de programmeer klus gevonden, maar ontbreekt het aan grafische skills, wij werken graag aan jouw unieke user interface.

Webontwikkeling (webdesign)

Jouw doelgroep inspireren wij door een eigentijdse website te ontwikkelen. Onze internet fanaten combineren een fraaie vormgeving met gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid. MAC-4all werkt doorgaans met een real time medium; met een druk op de knop zijn (nieuwe) pagina’s waar dan ook te raadplegen. Wij combineren creativiteit en grafische technieken met een goede kennis van CSS, HTML, het internet en (online) marketing. Wij zijn échte WordPress helden. In combinatie met maatwerk verzorgen wij jouw online visitekaartje. En dat ook nog eens tegen een zeer concurrerende prijs. Wij weten niet alleen bezoekers naar jouw website te ‘lokken’, ze blijven er zo lang mogelijk hangen én komen ook weer terug. Goed advies en een sterke focus op user experience maken dat wij een gebruiksvriendelijke website kunnen ontwikkelen. Dit alles vanuit het oogpunt van de bezoeker.

From scratch, dat kan. Maar wij denken ook graag aan jouw portemonnee.

Website optimalisatie

Ben je ervan overtuigd dat jouw website geoptimaliseerd moet worden, vraag een geheel vrijblijvend optimalisatie plan aan en ontdek welke kansen er voor jou liggen.

Starterspakket

Je bent al online vanaf €499,00

Ideaal voor starters! Maar ook gevestigde ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres.

Jij levert de content (tekst en beeld), wij doen de rest.

 • Eerste zes maanden hosting
 • Een full responsive (WordPress) website
  op basis van vier pagina's - géén webshop
 • Een op maat handleiding na oplevering

* incl. contactformulier en (basis) SEO, excl. themakosten.

Webdesign

Met alleen een uniek design ben je er niet. Wij inspireren jouw klanten door hen écht aan te spreken. Het liefst visueel. En full responsive!

Full responsive

Wij streven naar een optimale webervaring op computer, tablet en telefoon. Zo kan men jouw online visitekaartje ook onderweg bekijken.

Gebruiksvriendelijk

Wij bouwen een website doorgaans op basis van WordPress; aanpassingen zijn achteraf gemakkelijk zelf door te voeren.

Wij staan voor je klaar

Altijd! Hedendaagse technieken, waaronder WhatsApp, maken het mogelijk om ook buiten onze kantoortijden jouw vragen te beantwoorden.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij beschikken dan wel over een kantoor, maar onze vaste overhead rekenen wij niet naar onze klanten door. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Onderhoud

Na oplevering ontvang je een op maat handleiding; zo kun je jouw website in de toekomst zelf onderhouden. Kies je er toch voor om het onderhoud aan ons uit te besteden, dan bieden wij een voordelig onderhoudspakket aan.

Van strategie tot implementatie

Laat jouw verhaal landen. MAC-4all bouwt, verbeeldt en vertelt (bedrijfs)verhalen. Onze vakspecialisten (financieel adviseurs, marktonderzoekers, conceptontwikkelaars, copywriters, DTP'ers, offline- en online mediaspecialisten, strategen en app- & webdevelopers) werken een vraagstuk “van strategie tot implementatie” uit.

Strategie

Door intensieve brainstormsessies wordt de kern van jouw organisatie blootgelegd. Deze waardevolle input vormt de basis voor het creëren van een ‘merkwaardige’ identiteit. Het liefst op één A4 in een voor iedereen te begrijpen taal. Door het onderscheidende vermogen van jouw organisatie te onderstrepen word je pas écht opgemerkt! Durf jij het aan?

Concept & creatie

Onze doorgewinterde conceptdenkers zorgen ervoor dat offline- en online middelen (naadloos) op de eerder geformuleerde strategie aansluiten. Goed voorwerk maken wij af door ruimtelijke contouren en typografie om te zetten in een visuele vorm die iedereen begrijpt. Door onze adviezen stapsgewijs op te volgen ligt de wereld voortaan aan jouw voeten!

Implementatie

Wij hanteren een samenwerkingsmodel. Laat jouw (bedrijfs)verhaal doorvertalen naar de dagelijkse praktijk. Met onze kennis is het mogelijk om een gestructureerde ‘machine’ in werking te stellen. Coaching maakt deel uit van het implementatietraject. Door medewerkers de juiste manier van werken aan te leren geven we 'smoel' aan jouw organisatie!

SAMENWERKEN?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Klik hier!

BOVEN