Akkergeelster 71, 6971 MG Brummen
KvK-nr: 54969808

Onze financiële duizendpoten zijn goed in plannen, organiseren en controleren. Crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, maand-, kwartaal- en jaarverslagen ingewikkeld? Voor ons niet.

  • Financieel management
  • Training & coaching
  • Startup begeleiding

Management

Ondanks alle financiële regeltjes en juridische wetten zien wij door het bos de bomen. Als financieel adviseur kunnen wij zowel particulieren als profit- en non-profitorganisaties van dienst zijn.

Onze 24 uurseconomie vraagt om flexibiliteit. Veranderen gaat weliswaar niet vanzelf. Na het bepalen van een passende strategie, het ontwikkelen van een concept en het visualiseren hiervan (creatie), is het van wezenlijk belang om deze tot leven te ‘wekken’. (Nog) efficiënter en klantgerichter willen werken en continu willen innoveren kan gevolgen hebben voor mens(en) en organisatie. Wij leiden veranderingen van organisatieprocessen in goede banen. Door te luisteren, goed te communiceren en samen te werken ontstaat er een wij-gevoel. Durf grip te krijgen op processen en neem, samen met ons, verantwoordelijkheden!

Financieel management

Onze financieel specialisten met leidinggevende capaciteiten helpen je bij het oplossen van complexe financiële vraagstukken. Cijferkennis is volop aanwezig. Tact en mensenkennis ook. Wij geven leiding aan administratief medewerkers en zorgen ervoor dat ze goed en gemotiveerd hun werk doen, zodat alle gegevens op tijd en op de juiste manier geadministreerd worden. Zo bieden wij ondersteuning bij onder meer een begroting, jaarrekening, voorjaars- en najaarsnota. Begeleiding bij maand- en kwartaaladministraties behoort eveneens tot ons takenpakket. Hetzelfde geldt voor het begeleiden van specifieke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld een BBV, VPB of investeringsaanvraag. Met onze financiële kennis zijn wij onder meer expert in het opzetten van een nieuw financieel systeem. Door het verbeteren en optimaliseren van de financiële- en managementrapportage van jouw organisatie ontstaat er een betere kijk op de financiële huishouding.

Wij maken enerzijds gebruik van bestaande producten zoals Business Object, Cognos, Exact Online en Qlick View, anderzijds verwerken wij platte database gegevens in eigen gebouwde dashboards. Draaitabellen en grafieken zorgen ervoor dat op elk gewenst moment gegevens beschikbaar zijn.

Training & coaching

Wij verzorgen onder meer op maat trainingen. Zowel individueel als in groepsverband. Wij coachen bij verandering door mensen (beter) samen te laten werken. Zo wordt jouw organisatie ‘the best place to work’. Ons coaching traject zorgt voor meer werkplezier. De individuele ontwikkeling van medewerkers staat in al ons handelen centraal. Uiteraard met het doel om de gehele organisatie naar een (nog) hoger niveau te tillen. Door oplossingsgericht te werken bereiken we eerder die eindstreep. Tijdens gastcolleges delen wij eveneens onze kennis en ervaring.

Startup begeleiding

Een bedrijf start je niet zomaar. Vaak gaat hier de nodige tijd en voorbereiding aan vooraf. Wat nou als je een goed idee hebt, maar je niet weet waar te beginnen? Wij bieden een totaalpakket (management, advies en communicatie) en helpen je graag op weg. Onze core? Wij begeleiden je onder meer bij het schrijven van een businessplan, het toetsen van cijfers (indien beschikbaar), het opzetten van de exploitatie, het schrijven van een investeringsplan, het verkrijgen van financiering en effectief marktonderzoek.

Daarnaast bieden wij support op het gebied van marketingcommunicatie. Door onder meer het ontwikkelen van een merkwaardige huisstijl, inclusief logo en ondersteuning op het gebied van social media en app- en webontwikkeling creëren wij een onderscheidend ‘gezicht’.

Kortom, samen met jou gaan we de challenge aan om de juiste keuzes te maken ‘to start up’!

Geïnteresseerd?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met MAC-4all?
Maak gebruik van onze contactgegevens

Op doordeweekse dagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar.
Let op: wij werken uitsluitend op afspraak!

BOVEN