Management

Plannen, organiseren en controleren, dat is waar wij goed in zijn!

DE VERTAALSLAG

Onze 24 uurseconomie vraagt om flexibiliteit. Je als organisatie blijven verbeteren is een must! Veranderingen gaan weliswaar niet vanzelf. Na het bepalen van een passende strategie, het ontwikkelen van een concept en het visualiseren hiervan (creatie), is het van wezenlijk belang om deze te laten ‘leven’. (Nog) efficiënter en klantgerichter willen werken en continu willen innoveren kan gevolgen hebben voor mens(en) en organisatie. MAC-4all heeft de expertise in huis om veranderingen van organisatieprocessen in goede banen te leiden. Door medewerkers bij het (veranderings)proces te betrekken creëren wij vertrouwen. Door te luisteren, goed te communiceren en samen te werken ontstaat er een wij-gevoel. Medewerkers met een flinke portie zelfvertrouwen kunnen met veranderingen omgaan. Durf grip te krijgen op processen en neem, samen met MAC-4all, verantwoordelijkheden.

Financieel management

MAC-4all helpt bij het oplossen van complexe financiële vraagstukken. Zo bieden wij ondersteuning bij onder meer een begroting, jaarrekening, voorjaars- en najaarsnota. Begeleiding bij maand- en kwartaaladministraties behoort eveneens tot ons takenpakket. Hetzelfde geldt voor het begeleiden van specifieke ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld een BBV of VPB. Met onze financiële kennis zijn wij onder meer expert in het opzetten van een nieuw financieel systeem. Ook de implementatie kun je aan ons overlaten. Ons hart gaat sneller kloppen van het ondersteunen van het management bij het besturen en ‘beheersen’ van een organisatie. Door middel van een (financieel) beslismodel kunnen we jouw organisatie tevens vertellen of het al dan niet binnen de bedrijfsprocessen past om bepaalde beslissingen te nemen. Door het verbeteren en optimaliseren van de bestuurs- en financiële rapportage van jouw organisatie ontstaat er een betere kijk op de financiële huishouding.

  • Begroting
  • Jaarrekening
  • Voorjaars- en najaarsnota
  • Maand- en kwartaaladministraties
  • Specifieke ontwikkelingen zoals BBV en VPB
  • Financieel systeem
  • Financieel beslismodel

Statistiek & informatisering

MAC-4all begeleidt organisaties in het optimaliseren van managementinformatie. ‘Operational excellence’ vraagt om inzicht in jouw bedrijfsprocessen en -resultaten. Neem jouw beslissingen aan de hand van een door ons uitgevoerd onderzoek. Wij hebben kennis en inzicht in hoe middelen ingezet moeten worden om (bedrijfs)processen te optimaliseren. Van het opzetten, uitwerken en verwerken van een (markt)onderzoek tot het grafisch vormgeven van statistische cijfers. Wij maken enerzijds gebruik van bestaande producten zoals bijvoorbeeld Business Object, Cognos en Qlick View, maar anderzijds verwerken wij platte database gegevens in eigen gebouwde dashboards. Draaitabellen en grafieken zorgen ervoor dat op elk gewenst moment gegevens beschikbaar zijn.

Marketing management

De visuele identiteit van jouw organisatie bepaalt mede of partijen wel of niet met jullie in zee gaan. Nu en in de toekomst. Na de conceptfase ontwikkelen wij doorgaans een (aanvullende) merkidentiteit. Belangrijk is dat deze op een juiste wijze wordt geïntroduceerd en beheerd. MAC-4all is specialist in het optimaliseren en implementeren van een huisstijl. Ook zijn we experts op het gebied van interne- en externe veranderingsprocessen. Huisstijlmanagement in combinatie met onze audits en on demand oplossingen maakt dat wij praktische oplossingen beheersbaar en controleerbaar maken en houden. Betaalbaarheid staat hierbij centraal. Met onze NIMA-kennis hebben wij een helder en overtuigend bewijs van bekwaamheid op de gebieden Communicatie, Marketing en Sales.

Training & coaching

MAC-4all werkt aan oplossingen. Wij weten van aanpakken. Zo verzorgen wij onder meer op maat trainingen. Zowel individueel als in groepsverband. Wij helpen bij verandering door mensen (beter) samen te laten werken. Zo wordt jouw organisatie ‘the best place to work’. Ons coaching traject zorgt voor meer werkplezier. De individuele ontwikkeling van medewerkers staat in al ons handelen centraal. Uiteraard met het doel om de gehele organisatie naar een (nog) hoger niveau te tillen. Door oplossingsgericht te werken bereiken we eerder die eindstreep. Tijdens gastcolleges delen wij eveneens onze kennis en ervaring.

Van strategie tot implementatie

Laat jouw verhaal landen. MAC-4all bouwt, verbeeldt en vertelt (bedrijfs)verhalen. Onze vakspecialisten (financieel adviseurs, marktonderzoekers, conceptontwikkelaars, copywriters, DTP'ers, offline- en online mediaspecialisten, strategen en app- & webdevelopers) werken een vraagstuk “van strategie tot implementatie” uit.

Strategie

Door intensieve brainstormsessies wordt de kern van jouw organisatie blootgelegd. Deze waardevolle input vormt de basis voor het creëren van een ‘merkwaardige’ identiteit. Het liefst op één A4 in een voor iedereen te begrijpen taal. Door het onderscheidende vermogen van jouw organisatie te onderstrepen word je pas écht opgemerkt! Durf jij het aan?

Concept & creatie

Onze doorgewinterde conceptdenkers zorgen ervoor dat offline- en online middelen (naadloos) op de eerder geformuleerde strategie aansluiten. Goed voorwerk maken wij af door ruimtelijke contouren en typografie om te zetten in een visuele vorm die iedereen begrijpt. Door onze adviezen stapsgewijs op te volgen ligt de wereld voortaan aan jouw voeten!

Implementatie

Wij hanteren een samenwerkingsmodel. Laat jouw (bedrijfs)verhaal doorvertalen naar de dagelijkse praktijk. Met onze kennis is het mogelijk om een gestructureerde ‘machine’ in werking te stellen. Coaching maakt deel uit van het implementatietraject. Door medewerkers de juiste manier van werken aan te leren geven we 'smoel' aan jouw organisatie!

SAMENWERKEN?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Klik hier!

BOVEN