Over ons

Al zeven jaar bouwen, verbeelden en vertellen wij (bedrijfs)verhalen.

Terug in de tijd | 2010-heden

MAC-4all is 'geboren' in 2010. Frank Versteegen heeft een boel financiële kennis. Daar wisten ze op het Binnenhof in Den Haag zelfs van. In 2010 was Frank zijn hulp meer dan nodig op een van de zes paradijselijke eilanden van de Nederlandse Caribbean. Het avontuur van MAC-4all begon met een opdracht van twee jaar voor het Openbaar Lichaam Saba (in opdracht van het Ministerie van BZK). Na twee jaar verliet Frank, met en goedkeurende verklaring op zak, het vulkanische eiland. Opdrachten in het binnen- en buitenland volgden elkaar in een sneltreinvaart op. Daar waar Frank zijn kennis veelal binnen gemeenten deelt, waren zijn bloedverwanten, zijn twee dochters (Florence ('92) en Valentine ('94)), ervan overtuigd dat hun expertise MAC-4all (nog) verder kon brengen. Met de advies- (diverse typen marktonderzoek) en communicatietak (app ontwikkeling, branding, content marketing, social media ondersteuning, vertaaldiensten en webontwikkeling (webdesign)) bedienen we sinds korte tijd (lees: sinds halverwege 2016) profit organisaties. In het laatste kwartaal van 2016 heeft ook Lucianne Boersma, het laatste gezinslid, besloten om ons team te komen versterken. "De vrouwelijke hand heeft (in positieve zin) voor heel wat verandering gezorgd". - Frank

Onze werkwijze

Stap voor stap groeit jouw organisatie naar een (nog) hoger niveau.

Onze 'best practice method' laat je inzien dat je na oplevering op eigen benen kunt staan.

Kennismaking

Aan een samenwerking met MAC-4all gaat een zuivere kennismaking vooraf. Tijdens een face-to-facegesprek ontdekken we wat jouw wensen en behoeften zijn. Begrijpen we elkaar? Next step!

Aan de slag

Is er tijdens onze ‘speeddate' een klik ontstaan? Om te kijken of we dezelfde taal spreken brengen we jouw wensen en behoeften nog eenmaal schriftelijk in kaart. Akkoord? Let's do it!

It's your turn

Na oplevering verschuiven de rollen. Vanaf nu staan wij aan de zijlijn. NOTE: tot ons totaalconcept behoort eveneens een goede aftersales; je kunt, ook na oplevering, op onze kennis en kunde terugvallen.

MAC-4all in het kort
  • Wij staan bekend om een goede bereikbaarheid (in de breedste zin van het woord) en een uitstekende service (ook na oplevering).
  • Ons doel voor de samenwerking: een 'product' opleveren waar jij trots op bent. Wij streven naar een langetermijnrelatie met betrokken partijen!
Onze

Leonardo da Vinci's

Maak kennis met ons creatieve team. Ons familiebedrijf draait op passie. "De toekomst gebeurt niet zomaar, die maak je" - Frank Versteegen. "Continuïteit typeert ons bedrijf" - Florence Versteegen. "Als carrièrejagers kunnen wij ons natuurlijk flink doorhalen op het werk" - Valentine Versteegen. "Alle stukken goed terug te vinden in het archief en de planning voor volgende week op orde, dat typeert ons als efficiënte mens" - Lucianne Boersma.

"Jong geleerd
is oud gedaan!"

Team MAC-4all

Frank Versteegen

Florence Versteegen

Valentine Versteegen

Lucianne Boersma

Ons team wordt versterkt door véle trouwe freelancers.

Frank, welkom! Ik ben de oprichter van MAC-4all. Dat neemt niet weg dat de rest van het thuisfront een actieve bijdrage heeft geleverd in de opstart van ons (familie)bedrijf. Als people manager in hart en nieren, stimuleer ik mensen om door te groeien. Ik weet op het juiste moment de knoop door te hakken. Hetzij individueel, hetzij in samenspraak met anderen. Ik deel mijn kennis veelal binnen gemeenten. Wat ik zie is dat mijn coachende leiderschapsstijl medewerkers motiveert. Voor op maat (financiële) trainingen ben je bij mij aan het juiste adres.

Contactgegevens
026 203 04 93
06 51 55 58 41
frank@mac-4all.nl
LinkedIn

Hoi, Florence hier! Mensen omschrijven mij als een uitvinder. Ik bekijk situaties graag van bovenaf. De begrippen motiveren en begeleiden karakteriseren mijn manier van werken. Test mijn organisatorisch vermogen vandaag nog. Binnen MAC-4all 'ontmoeten' verschillende culturen elkaar. Mede door mijn studieachtergrond (International Business and Management) kan ik hier op een juiste wijze op inspelen. Ik ben ervan overtuigd dat er een meesterwerk ontstaat door samen te werken!

Contactgegevens
026 203 04 93
06 36 48 39 97
florence@mac-4all.nl
LinkedIn

Valentine, aangenaam. Mijn rechterhersenhelft, de kant waar de creativiteit huist, is goed ontwikkeld. Ik noem mezelf weleens de creatieve linkshandige binnen team MAC-4all. Naast dat ik ben opgeleid als marktonderzoeker, vul ik een papier graag met woord en beeld. Creëren, ik doe niet anders. Ik zet jouw organisatie graag in de schijnwerpers. Niet omdat er iets mis gaat, maar omdat ik de relatie tussen jouw organisatie en de buitenwereld piekfijn op orde breng. Ik ken (bijna) alle zijstraten van marketingcommunicatieland.

Contactgegevens
026 203 04 93
06 34 00 85 42
valentine@mac-4all.nl
LinkedIn

Mijn naam is Lucianne Boersma. Een andere achternaam, dat klopt. Als dochter van ondernemers ben ik trots op mijn meisjesnaam. Ik ben Frank zijn (bedrijfs)partner. Als vliegende keep houd ik mij binnen MAC-4all bezig met alle HR-werkzaamheden. Ook de administraties van onze bedrijven zijn bij mij in goede handen. Ik heb nog nooit zoveel gerekend. Leuk! Verder richt ik mij graag op de diverse werkzaamheden binnen onze communicatietak. Betrokken en verbindend omschrijven mij als persoon.

Contactgegevens
026 20 30 493
06 41 65 90 06
lucianne@mac-4all.nl

BOVEN