Recensies

Met de sleutelbegrippen ontmoeten, verbinden en versterken geven wij op een professionele wijze inhoud en vorm aan de waarden van jouw organisatie.

Autohopper RaalteThijs Hoekman
"MAC-4all heeft ons ondersteund in het op een professionele wijze inzetten van social media. Het doeltreffend benaderen van (potentiële) klanten heeft zichtbaar resultaat opgeleverd. Kortom, een prettige samenwerking.
AVE print & mail (nu HGPM)Sil Hoonhorst
"MAC-4all heeft voor AVE print & mail een nieuwe website gemaakt. Het eindresultaat bevalt mij zeer goed. Team MAC-4all heeft een nieuwe kijk op de markt!
Beauty Inc.Patricia Peters
"MAC-4all heeft ons uitstekend geholpen met het redigeren van stukken tekst op onze website. Na een korte intake waren de webteksten snel gereed voor gebruik. Klantvriendelijk, professioneel en een goede service (tijdens en na oplevering). Zodra wij besluiten om onze website te vernieuwen zullen we zeker bij MAC-4all aankloppen.
Be You imagocoachingNancy van den Heuvel
"MAC-4all is mijn rots in de branding. Het op een juiste wijze neerzetten van een bedrijf is zeker voor hen weggelegd. Mijn gehele huisstijl heb ik aan team MAC-4all uitbesteed. Te beginnen bij het creëren van een unieke vormgeving, inclusief visitekaartje. Het schrijven van pakkende webteksten en het bouwen van de website heb ik tevens uitbesteed. Mijn bedrijfsdoel werd voortdurend in het achterhoofd gehouden! Ik heb kortgeleden eveneens mijn auto laten bestickeren. MAC-4all heeft creativiteit in de vingers. Ik ben zeer tevreden over de frisse (jonge) blik van het team. De korte lijnen maken het voor mij mogelijk om mijn vragen voortdurend te kunnen stellen.
Customized BridleMicha van Rheden
"MAC-4all heeft gevoel voor stijl. Met veel enthousiasme levert het team verassende ontwerpen op. Naar feedback wordt goed geluisterd; mijn (professionele) bedrijfslogo werd binnen no time gerealiseerd. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking!
EMMAVERBINDTEmma Vermeulen
"MAC-4all weet een opdracht op een laagdrempelige, professionele wijze uit te voeren. Het team heeft zich uitstekend verdiept in mijn doelgroep (mensen met dementie en hun (directe) omgeving). Onze website trekt dagelijks veel nieuwe bezoekers. Wij zijn ontzettend tevreden over de service van MAC-4all. Dank jullie wel!
Gemeente Amsterdam (RVE Financiën)Taoufik Btili
"MAC-4all, Frank Versteegen in het bijzonder, heeft gedurende de afgelopen jaren een adviserende rol binnen de stad Amsterdam gehad. Het team beschikt over ware coaches. De betrokkenheid, (brede) expertise en veelzijdigheid van MAC-4all spreken mij erg aan. Daar komt bij dat Frank groepen voor zich weet te winnen. Laat ook jouw mensen door MAC-4all coachen!
GoSpookyLiam Tjoa
"MAC-4all leverde de benodigde vertalingen (in het Deens, Duits, Engels, Frans, IJslands, Italiaans, Portugees, Spaans en Zweeds) binnen de deadline aan. Niet zomaar, maar in een prachtig document. Onze complimenten voor het snelle schakelen en de goede service!
Hendriks & BuurmanJeroen Hendriks
"MAC-4all heeft ons administratiekantoor offline en online professioneler doen laten ogen. Wij zijn dan wel gevestigd in een verzamelpand, maar iedereen weet Hendriks & Buurman op de tweede etage te vinden. Onze raambestickering valt als geen ander op. Ons unieke logo maakt het verschil! Waar wij het voornamelijk van mond-tot-mondreclame (dus offline) moeten hebben, werd het tijd om ons ook online beter te positioneren. Een website hadden wij niet. MAC-4all heeft ‘ludieke’ webteksten geschreven. Teksten die geheel bij ons passen: toegankelijk. En zeker niet saai. Wij danken het team voor een creatieve invulling van onze bedrijfspresentatie.
JuulrSjors Goemans
"MAC-4all heeft met een scherp oog voor design diverse UI designs aangeleverd. Wij zijn er klaar voor om met een unieke dienst op de markt te komen!
MedBedrijfSimon Schechtman
"Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en werkwijze van MAC-4all. De teksten van mijn website zijn op een juiste wijze herschreven. In de aanloopfase is eveneens goed meegedacht over het design (en de gebruiksvriendelijkheid) van mijn website. Ik raad iedereen aan om de expertise van team MAC-4all in te schakelen. Laat ook jouw project slagen!
Mozambeat MotelSietske Roorda
"Wij hebben vanuit Mozambique met MAC-4all samengewerkt. Wij wilden een nieuw thema voor onze website. Wij hebben een uniek hotel en dat moest de website uitstralen. Dat is gelukt! Ondanks het tijdsverschil verliep de communicatie met team MAC-4all uitstekend. Wij raden iedereen aan om met totaalaanbieder MAC-4all in zee te gaan. Wij hebben het team als communicatief sterk, creatief en zeer professioneel ervaren.
Netflix NederlandJasper Wiss
"Wij zochten een partij voor het ontwerpen van een HTML nieuwsbrief template. Via Facebook zijn wij met MAC-4all in contact gekomen. Nadat wij onze wensen voor de opbouw van de nieuwsbrief hadden doorgegeven is het team hiermee aan de slag gegaan. Over het resultaat zijn wij erg te spreken. Al onze wensen kwamen terug in het design. We hadden MAC-4all eveneens de (creatieve) vrijheid gegeven om met eigen ideeën te komen. Dit resulteerde in een compleet design waarin ook enkele elementen van onze website zijn terug te vinden. Hierdoor is het een erg herkenbare nieuwsbrief geworden. Kleine aanpassingen werden gedurende de uitvoering snel doorgevoerd.
Pannenkoekbakkerij ReuvershoeveMartijn Westdijk
"MAC-4all is verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de social mediakanalen voor onze pannenkoekbakkerij. Wij hebben het team als een betrokken partner ervaren. Dank voor de positieve bijdrage!
Uni Fortis Nederland B.V.Romy van der Velden
"Wij hebben de samenwerking met MAC-4all als prettig ervaren. De directe benadering en het kunnen verplaatsen in de wensen en behoeften van onze organisatie heeft geleid tot een waardevol eindproduct. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect.
VitsJulian Scholten
“Wat begon als een ‘simpele’ WordPress website oproep op Facebook werd al snel meer. Dit vanwege de snelle reactie en de welwillendheid van MAC-4all om met ons mee te denken. Een extra stap wordt snel gezet. Bovendien lost het team zaken snel op. Wij hebben niet alleen onze website door MAC-4all laten ontwikkelen, enkele design klussen en onze webteksten zijn eveneens door hen opgepakt. Zo’n totaalaanbieder maakt het zoveel gemakkelijker. Je hoeft maar een keer je verhaal te doen. Kortom, je bent sneller op weg.

SCHRIJF EEN RECENSIE

Deel jouw persoonlijke ervaring met ons. Klik hier!

BOVEN