Akkergeelster 71, 6971 MG Brummen
KvK-nr: 54969808

Team MAC-4all

Onze vakspecialisten (financieel adviseurs, marktonderzoekers, conceptontwikkelaars, copywriters, DTP'ers, offline- en online mediaspecialisten, strategen en app- en webdevelopers) werken een vraagstuk van strategie tot implementatie uit.

Ons team wordt versterkt door véle trouwe (inter)nationale freelancers.

Frank Versteegen

Frank Versteegen heeft eurotekens in zijn ogen. Nee, hij rekent zichzelf niet rijk, maar Frank is als financieel adviseur bij de meest complexe financiële vraagstukken betrokken. Financiële cijfers vormen dan ook zijn belangrijkste content gedurende een werkdag. Zijn core? Gemeenten en overheidsinstanties adviseren bij (financiële) problemen en over verbeteringen.

+31 (0)6 5155 5841
frank@mac-4all

Florence Versteegen

Opgeleid als assistent accountant (en IBMS-studente) is Florence een ster in het analyseren en verwerken van cijfers. Met regelmaat maakt zij de balans op en vertaalt ze cijfers naar een overzichtelijke rapportage. Haar kennis wordt niet alleen binnen de familiebedrijven getoetst, Florence vormt dagelijks een belangrijke schakel voor (inter)nationale startups.

+31 (0)6 3648 3997
florence@mac-4all

Valentine Versteegen

Als communicatieprofessional is Valentine verantwoordelijk voor het ontwikkelen en managen van een duurzaam, onderscheidend en relevant merk. Zij is expert op het gebied van merkpositionering. De rol van ‘verbinder’ is op haar lijf geschreven. Het gaat bij haar om dialoog en draagvlak en om mensen raken en bewegen. Valentine heeft passie voor zowel A- als B-merken.

+31 (0)6 3400 8542
valentine@mac-4all

Lucianne Boersma

Lucianne Boersma heeft volop kennis van ICD-10. Medische gegevens worden door haar op een uniforme wijze administratief vastgelegd, waardoor ziekenhuizen onderling vergeleken kunnen worden. Lucianne wordt binnen de familiebedrijven gekenmerkt als ‘vliegende keep’. Door middel van onder meer marktonderzoek wordt managementinformatie in de daarvoor beschikbare systemen verwerkt.

+31 (0)6 4165 9006
lucianne@mac-4all

Geïnteresseerd?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met MAC-4all?
Maak gebruik van onze contactgegevens

Op doordeweekse dagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar.
Let op: wij werken uitsluitend op afspraak!

ENJOY 15% OFF

Sign up to receive the latest offers and news in industry.

Offer valid only for new email subscribers. Enter your email address and receive 15% off your first order and a promo code will be sent to your inbox. Exclusions apply.

BOVEN