Akkergeelster 71, 6971 MG Brummen
KvK-nr: 54969808

Veelgestelde vragen

Algemeen

In ieder geval niet van de Apples! MAC-4all staat voor management, advies en communicatie voor iedereen; ook voor jou. Wij zijn een jong familiebedrijf, bestaande uit vier personen. Eenieder met de passie voor ondernemen.

Langskomen mag altijd. Laat dit wel even weten, dan kunnen wij de koffie en thee inslaan. Liever wat fris, dat kan! Overleg kan ook per e-mail of via de telefoon plaatsvinden.

Een sterk staaltje creativiteit vind je in Arnhem en Brummen.
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem

Stikkerbuilding, kantoor 2.11 (tweede etage)
Parkeren kan gratis voor de deur

Akkergeelster 71
6971 MG Brummen

Parkeren kan gratis voor de deur

Wij nemen geheimhouding en privacy (van contactgegevens) heel serieus. Iedere opdracht wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Graag verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden. Wat betreft de privacy verwijzen wij graag naar ons privacybeleid. Daarin lees je alles over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Contact

Wij zijn op diverse manieren te bereiken. Je kunt met ons bellen, chatten (via Facebook Messenger) of e-mailen. Langskomen mag ook.

Onze contactgegevens vind je hier.

Een sterk staaltje creativiteit vind je in Arnhem en Brummen.
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem

Stikkerbuilding, kantoor 2.11 (tweede etage)
Parkeren kan gratis voor de deur

Akkergeelster 71
6971 MG Brummen

Parkeren kan gratis voor de deur

Offertes en betaling

De beller (+31 (0)26 2030 493) is sneller. Je kunt ook een e-mail sturen. Wij vragen je vriendelijk om jouw wensen (van welke dienst wil je gebruikmaken? En desalniettemin belangrijk: wat wil je bereiken?) zo duidelijk mogelijk kenbaar te maken. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Iedere opdracht is anders. Wij leveren maatwerk, waarbij we rekening houden met jouw wensen en behoeften, passende binnen een vooraf aangegeven budget. Ben je benieuwd naar de prijs die bij de kwaliteit van MAC-4all hoort? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. In overleg kunnen wij hierop een uitzondering maken. Geef het even aan wanneer we concrete afspraken met elkaar maken.

Startup begeleiding

Jazeker. Ooit, in 2010, begonnen als startup delen wij onze kennis en ervaring dagelijks met (inter)nationale (young) startups en scale-ups.

Wij bieden een totaalpakket van management, advies en communicatie. Kort gezegd bieden wij ondersteuning bij het schrijven van een businessplan, het toetsen van cijfers (indien beschikbaar), het opzetten van de exploitatie, het schrijven van een investeringsplan, het verkrijgen van financiering en effectief marktonderzoek. Daarnaast vertalen wij de passie van jouw product of dienst door in een merkwaardige huisstijl, inclusief logo en bieden wij ondersteuning op het gebied van onder meer social media en app- en webontwikkeling.

Vacatures

Houd onze website in de gaten voor een eventuele functie. Open sollicitaties zijn altijd welkom en verdwijnen beslist niet in de onderste la.

Wij zetten onze deuren graag open voor zowel stagiaires als afstudeerders. Al menig student heeft binnen ons familiebedrijf het afstudeerhoedje de lucht in mogen gooien. En daar zijn wij trots op! Wij zijn erkend leerbedrijf.

Houd onze website in de gaten voor een eventuele stage- of afstudeerplek. Open sollicitaties zijn altijd welkom en verdwijnen beslist niet in de onderste la.

Vertalen

Zoals je misschien al hebt gezien is onze website in drie talen: Nederlands, Duits en Engels beschikbaar. (Bijna) geen taal is ons te gek. Zo hebben wij onder meer in de volgende talen teksten uitgebracht: Deens, Duits, Engels, Frans, IJslands, Italiaans, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans en Zweeds.

Webontwikkeling

  1. Tijdens een (face-to-face) kennismaking worden jouw wensen besproken. Aan de hand daarvan stellen wij een op maat totaalofferte op. Je kunt zelf aanvinken van welke diensten je wel of geen gebruik wilt maken.
  2. Na akkoord nemen wij contact op om het design te bespreken. Indien je nog niet over een huisstijl beschikt kunnen onze communicatieprofessionals je hierbij helpen.
  3. Na het aanleveren van de content (tekst en beeld) kunnen wij jouw huisstijl doorvoeren. Het beeldmateriaal en de aangeleverde teksten worden zorgvuldig geïmplementeerd.
  4. Zodra de website klaar is krijg je van ons de inloggegevens om de website ‘live’ te beoordelen. Dit betreft de vooroplevering. Geef gerust aan of er nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd.
  5. Na de vooroplevering worden de laatste wijzigingen doorgevoerd.
  6. Tevreden? De definitieve oplevering kan plaatsvinden.

Wij bouwen enkel responsive websites. Dat houdt in dat jouw website geschikt is voor computer, tablet en mobiel gebruik.

BOVEN