Werken bij

MAC-4all creëert kansen voor jonge mensen!

Jouw carrière

Haal meer uit jouw carrière. MAC-4all is gedreven door passie. Wij beschikken over een multidisciplinair (jong) team. Kom jij onze bonte verzameling versterken? Juist omdat wij zijn geëvolueerd tot totaalaanbieder, zijn we continu op zoek naar gedreven ‘vak gekken’. Wij voelen ons aangetrokken door het onbekende. Wil jij, samen met ons, het onmogelijke mogelijk maken? Met de juiste vaardigheden kun je voor een breed scala aan werkzaamheden binnen MAC-4all aan de slag. Kom werken voor (inter)nationale klanten!

Neem je geen genoegen met ‘prima’? Sterker nog, is jouw drijfveer om jezelf te overtreffen? Stuur een prikkelende motivatie naar sollicitatie@mac-4all.nl.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie lijkt misschien op zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij MAC-4all is dat niet het geval. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons bedrijf helpen groeien. Laat van je horen via sollicitatie@mac-4all.nl.

Meld je aan voor een van onze pools

Ben je bekend met het tijdig en betrouwbaar vastleggen van administratieve gegevens of weet je fotografie, ruimtelijke contouren en typografie om te zetten in een visuele vorm die iedereen begrijpt, meld je dan nu aan voor een van onze pools. Wie weet huren we je binnenkort in voor een te gekke klus.

Erkend leerbedrijf

MAC-4all zet zich als (jong) bedrijf graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Als erkend leerbedrijf bieden wij een interessante leer(werk)plek aan vmbo en mbo leerlingen. Adequate begeleiding is volop aanwezig. Kom jij de sfeer bij ons proeven?
Ook hbo'ers zijn van harte welkom.

CommunicatieDenise Maassen
"Ik heb mijn afstudeerperiode bij MAC-4all als zeer leerzaam ervaren. Mijn persoonlijke ontwikkeling stond gedurende een halfjaar centraal. Ik kreeg volop de ruimte om aan mijn scriptie te werken. Tevens heb ik veel praktijkervaring op mogen doen. Betrokkenheid staat binnen MAC-4all op nummer één. Als stagiair(e) krijg je binnen MAC-4all waardevolle kansen!
International Business and LanguagesJolien van Ginkel
"Vanaf dag een was afstuderen bij MAC-4all aangenaam. Door de korte lijnen en de open (informele) sfeer is de drempel om vragen te stellen laag. Team MAC-4all helpt je vol enthousiasme. Er wordt opbouwende feedback gegeven. Door de goede begeleiding van MAC-4all haal je het beste uit jezelf en jouw afstudeerstage!
International Business and LanguagesTara Spoelstra
"Ik heb de begeleiding van MAC-4all als erg prettig ervaren. De korte lijnen maken dat je jouw vragen snel kunt stellen. Bovendien is er volop ruimte voor eigen input. Je wordt als afstudeerstagiair(e) als volwaardig medewerker gezien. De (persoonlijke) begeleiding en openheid zorgen ervoor dat je je bij MAC-4all op je gemak voelt!
BOVEN