MAC-4all, een strategisch consultancy-, marktonderzoeks- en reclamebureau.
Bel 0575 - 769 225 of stuur een e-mail naar info@mac-4all.nl.
 

Cases

Wij werken voor bedrijven en overheden. Opvallende woorden van klanten die je voorgingen: meesterschap, merkbewust, aandacht, ambitieus, communicatief en consequent.

Be-Rex B.V.

Bij deze (technische) innovatieve startup ontbrak het, ondanks het doordachte product, aan een ‘geoliede’ organisatie(structuur), offline en online communicatiemiddelen en voldoende budget. De oprichter en tevens techneut in hart en nieren ondersteunen wij door online, maar vooral ook offline, marketingcommunicatie-instrumenten in te zetten. Denk hierbij aan een (financierings)brochure, visitekaartje, maar ook de website. Ook maakten wij 3D illustraties die verder bijdragen aan de vaak technische product toelichting. Wekelijks terugkerende taken zijn een stuk marktonderzoek, advies over de verdere inrichting van de organisatie, begeleiding bij de aanvraag van financiering en de realisatie van een productlancering.

Klant: Be-Rex B.V.
Expertise: management, advies en communicatie

3D product illustraties
algemeen beleid
branding
marktonderzoek

Gemeente Amsterdam

Binnen de Gemeente Amsterdam hebben wij een adviserende rol gespeeld in de samenvoeging van het nieuwe stadsdeel (en tevens het grootste stadsdeel) Nieuw-West. Fusie van de stadsdelen Geuzenveld, Osdorp en Slotervaart.
Takenpakket: het begeleiden van de afdelingen financiën, de (definitieve) keuze voor het financiële pakket, het opzetten van het rekenschema en de consolidatie van de gezamenlijke administratie naar de nieuwe administratie. Tot slot hebben wij, samen met een select gezelschap, het traject bij de invulling van de nieuwe formatie begeleid.

Klant: Gemeente Amsterdam
Nieuw-West (fusie Geuzenveld, Osdorp en Slotervaart)
Expertise: management en advies

algemeen beleid
coaching
financieel management
verandermanagement

Gemeente Amsterdam (overig)

Gedurende de afgelopen jaren heeft de stad Amsterdam ons bijna fulltime ingehuurd. Zo hebben wij bij diverse RVE’s, stadsdelen en diensten de rol van financieel adviseur vervuld, waarbij de verantwoordelijkheid werd genomen voor de begeleiding en uitvoering bij de producten van de planning en control cyclus. Naast de gebruikelijke jaarrekening, begroting, voor- en najaarsnota heeft Frank aan de wieg gestaan van het huidige systeem van de financiële managementrapportage en management- en verantwoordingsgesprekken bijgewoond. De weg die wij zijn ingeslagen heeft er mede toe geleid dat bijvoorbeeld het Ingenieursbureau wederom door Lloyds is gecertificeerd.

Klant: Gemeente Amsterdam
Diverse RVE’s, stadsdelen en diensten
Expertise: management en advies

coaching
financieel management

Gemeenten in Noord-Brabant

Na het kabinetsbesluit om de Jeugdopvang en de Wmo te centraliseren hebben wij voor zes gemeenten in de provincie Noord-Brabant de inrichting en de financiële administratie in de aanloopperiode en het eerste jaar begeleid.

Klant: zes gemeenten in Noord-Brabant
Expertise: management en advies

coaching
financieel management

Levinvents B.V.

De financiën, vaak een ondergeschoven kindje. Dit cruciale hoofdstuk in het businessplan van Levinvents – een startup met een nieuwe reanimatie tool ontwikkelt voor én door hulpverleners (ERA) – ontbrak, maar was cruciaal voor een presentatie aan mogelijke investeerders. Wij hielpen hen bij het in kaart brengen van de kostprijs en gaven een financiële doorkijk voor een periode van 5 jaar. De inrichting hiervan moest flexibel en slim zijn. Mijlpaal: in december 2017 'won' het team 250.000 euro aan R&D budget.

Klant: Levinvents B.V.
Expertise: management en advies

coaching
financieel management
marktonderzoek
toetsen van cijfers

My Body Tranformation

De bewegingswetenschapper en een van de 5 strength & conditioning coaches (fysieke trainers) van het NOC*NSF, Teun Thomassen (Msc.) ontwikkelde een wetenschappelijk onderbouwd trainingsschema. Wij hielpen Teun bij het digitaal aanbieden hiervan door een portal te ontwikkelen en in te richten. Een online omgeving waar eigen samengestelde lessen, opdrachten en het trainingsschema klaarstaan. Tevens is het mogelijk je progressie bij te houden en ervaringen met anderen te delen. De huisstijl die wij ontwikkelden weerspiegelt de passie en gedrevenheid waarmee Teun anderen wil inspireren een positieve leefstijl probeert bij te brengen.

Klant: My Body Tranformation
Expertise: advies en communicatie

branding
Learning Management System (intranet)
webontwikkeling

PasoCaribe

Haar roots liggen op Curaçao, waar zij in de jaren ’80 werd geboren. PasoCaribe is een medisch en cosmetisch pedicure, met een vleugje Antilliaanse charme. Wij hielpen bij het bedenken van een bedrijfsnaam en bijpassende slagzin, het ontwikkelen van een logo en de Nederlands-Antilliaanse huisstijl. Het visitekaartje, warme webteksten en een website volgden. Op dit moment begeleiden wij bij de verdere ‘scale-up’ begeleiding en het verwezenlijken van de daadwerkelijke groei door te begeleiden bij de onderhandelingen met onder meer verzekeraars en zorgverleners.

Klant: PasoCaribe
Expertise: management, advies en communicatie

branding
financieringsaanvraag
marktonderzoek
webontwikkeling

Saba, Koninkrijk der Nederlanden

Mede op verzoek van het toenmalige kabinet heeft Frank twee jaar lang een traject begeleid van de verbetering van de financiële positie en met name de inrichting en verantwoording van de financiële administratie van het eiland Saba. Na twee jaar intensieve begeleiding waren de lokale medewerkers in staat om de producten van planning en control zelfstandig op te pakken. Dankzij de inzet van MAC-4all was er voor het eerst sprake van een goedkeurende verklaring (op Saba).

Klant: openbaar lichaam Saba
Expertise: management en advies

coaching
financieel management

Vits

De ondernemers Julian en Mark durfden de stap naar een propvolle markt met bazen te maken, namelijk multivitaminen. "Een dagelijkse boost en perfecte aanvulling op jouw gezondheid." Een groot gedeelte van het proces was geregeld, alleen die knaller van een website moest nog worden gebouwd. Naast dat wij de nodige informatie digitaal beschikbaar hebben gesteld (in de vorm van een informatieve website), bouwden wij de webshop waarop men een proefabonnement of abonnement met wederopzegging kan afsluiten. Jouw bestelling gaat rechtstreeks naar de fulfilment partij en ligt binnen no time bij je op de mat!

Klant: Vits
Expertise: communicatie

webontwikkeling

Samen brainstormen?

Valentine denkt graag met je mee!

06 - 3400 8542
of stuur een e-mail

Valentine Versteegen

TOP